Estafette Staking Overijssel/Twente 26 februari en 12 maart

Zoals jullie weten staken we inmiddels al weken door het hele land ‘in estafette’ voor een goede cao.

Op 26 februari was er een staking in Deventer. In Deventer deden stakers mee vanuit Bosch, Trivium en Aurubis! Ook op 12 maart meldde zich in Hengelo weer een grote groep stakers. Medewerkers van Eaton en Thales in Hengelo, Benchmark in Almelo en Malvern Panalytics legden op die dag het werk neer.

Onze hartelijke dank voor je deelname! Met name onze kaderleden in de bedrijven bedanken we voor hun inzet bij de voorbereidingen en tevens met het toesteken van de helpende hand tijdens de stakingsdag!

FME geeft geen krimp
Tot nog toe geeft de werkgeversvereniging geen krimp. In onze regio maar ook landelijk is al op vele plekken zelfs meerdere dagen gestaakt.
Roep je werkgever op om binnen de FME zijn stem te laten horen. Jouw werkgever heeft inbreng, een stem die hij kan  laten horen bij de FME om hen duidelijk te maken dat er een goede cao moet komen. De FME moet daarover in gesprek gaan met de vakbonden.

Hoe nu verder?
Nu er vanuit de FME nog geen enkele beweging komt, gaan we door. Met de kaderleden in de regio bespreken we waar en hoe we de volgende acties/stakingen gaan organiseren. Ook jou en je collega’s zullen we weer oproepen om mee te doen. We rekenen erop dat je er weer bij bent en collega’s meeneemt.  Alleen samen staan we sterk en kunnen we druk zetten op de werkgevers. Een goede cao komt niet uit de lucht vallen.

Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Rick Pellis en Ellen Jonker
Vakbondsbestuurders CNV Vakmensen

Rick Pellis 06-51202994 r.pellis@cnvvakmensen.nl
Ellen Jonker 06-50521057 e.jonker@cnvvakmensen.nl