Eindbod sociaal plan Hydro Extrusion Drunen

Op 7 januari hebben de gezamenlijke vakorganisaties met jullie directie weer gesproken over een sociaal plan. Helaas bleek de afstand tussen wat de vakbonden wenste overeen te komen en het geen jouw werkgever bood te groot om tot overeenstemming te kunnen komen.

Jouw werkgever heeft uiteindelijk gemeend de vakbonden een eindbod voor te leggen. Dit is een eenzijdige actie waarbij de werkgever zelf bepaalt wat hij wenst te regelen in een sociaal plan. Er is dus geen sprake van een principeakkoord zoals jouw werkgever dat recent in een mededeling heeft laten weten. Echter, jouw werkgever is niet genegen, op verzoek van vakbonden, een rectificatie hierop te willen doen en houdt vast aan zijn onjuiste bewering!

De inhoud van dit eindbod willen wij graag met de leden bespreken, waarna zij hierover tijdens deze bijeenkomst een schriftelijke stemverklaring kunnen afleggen.

Graag nodigen wij jullie uit voor een ledenvergadering en wel op:
Maandag 20 januari 2020
Tijdstip: 15.00 uur
Locatie: Oslo zaal, Hydro Drunen

Op deze bijeenkomst zijn alle leden van CNV Vakmensen, FNV Metaal en De Unie welkom. Iedereen die uiterlijk voorafgaande aan de ledenvergadering lid is geworden, heeft ook toegang.

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl