Deventer & Hengelo – stakers, bedankt!

Zoals jullie weten staken we inmiddels al weken door het hele land ‘in estafette’ voor een goede cao. Op 26 februari was er een staking in Deventer. In Deventer deden stakers mee vanuit Bosch, Trivium en Aurubis! Onze hartelijke dank voor je deelname!
FME geeft geen krimp
Tot nog toe geeft de werkgeversvereniging geen krimp. In onze regio maar ook landelijk is al op vele plekken zelfs meerdere dagen gestaakt.

Roep je werkgever op om binnen de FME zijn stem te laten horen. Jouw werkgever heeft inbreng, een stem die hij kan  laten horen bij de FME om hen duidelijk te maken dat er een goede cao moet komen. De FME moet daarover in gesprek gaan met de vakbonden.

Hoe nu verder?
Nu er vanuit de FME nog geen enkele beweging komt, gaan we door. In de regio bespreken we waar en hoe we de volgende acties/stakingen gaan organiseren.

Ook jij en je collega’s zullen we weer oproepen om mee te doen. We rekenen erop dat je er weer bij bent en collega’s meeneemt. Alleen samen staan we sterk en kunnen we druk zetten op de werkgevers. Een goede cao komt niet uit de lucht vallen.

Vragen?
Neem dan gerust contact met mij op.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
https://www.cnvvakmensen.nl/caos/metalektro/cao-metalektro/cao-traject-metalektro

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1989