Annulering ledenbijeenkomsten bij Asco Controls BV

Omdat we als CNV Vakmensen en FNV de richtlijnen van het RIVM opvolgen, moeten we helaas de bijeenkomsten die morgen gepland staan met leden en werknemers n.a.v. het voornemen van jullie werkgever om het dienstverband van 60 mensen te beëindigen, afgelasten.

Tot 6 april plannen we nu ook geen (nieuwe) bijeenkomsten meer. We houden de berichtgeving in de gaten voor het plannen van bijeenkomsten na 6 april. Dan gaan we bekijken hoe en wanneer we de bijeenkomst opnieuw kunnen plannen.

Dat geldt wat ons betreft dus ook voor de twee overleggen die gepland staan tussen vakbonden en werkgever op 26 en 31 maart. Werkgever wil deze dagen vooralsnog wel laten doorgaan en van dag tot dag te bekijken wat mogelijk is. We zullen hierover nog contact hebben met de heer Bethlehem van HR en de heer Kooij van de FME. De ontwikkelingen volgen elkaar immers in snel tempo op.   

Als CNV Vakmensen en FNV houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten en we roepen dan ook iedereen op de richtlijnen van het RIVM te volgen. Heb je vragen over het corona virus met betrekking tot werk en inkomen, kijk dan op: www.cnvvakmensen.nl/thema’s/coronavirus of www.fnv.nl/corona.

Als er intussen vragen zijn, neem gerust contact met ons op.
Dank voor jullie begrip.

Mede namens Lucy Lamers (bestuurder FNV, 06 51256321)

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl