Update Vitrite

Dinsdag 30 juli is er een town hall meeting geweest en heeft de werkgever aangegeven dat de salarissen op dit moment niet volledig uitbetaald kunnen worden. In deze nieuwsbrief lees je wat CNV voor jou kan betekenen en wat de stappen zijn die genomen gaan worden.

CNV is er voor jou
Afgelopen dinsdag 30 juli heeft de werkgever in een bijeenkomst aangeveven dat er voorschotten worden betaald in plaats van het volledige salaris. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit veel onrust en stress met zich mee brengt. CNV is er voor jou als je vragen hebt over hoe nu verder, als je wil sparren over de toekomst en ook als je je zorgen wil delen en een luisterend oor nodig hebt. 

Nog geen contact gehad met de werkgever
Vooralsnog is het bericht dat de salarissen tijdelijk niet volledig worden uitbetaald, dit heeft te maken met de tussenkomst van een Amerikaans bedrijf wat andere betalingstermijnen hanteert.  De werkgever is uitgenodigd voor een gesprek met de vakbonden zodat we om de tafel kunnen zitten en vragen kunnen stellen over de situatie. Mochten er zaken zijn die de vakbonden mee kunnen nemen naar het gesprek, laat het ons vooral weten.

Wel hebben we goed contact met de Ondernemingsraad en zijn we ook met hen in gesprek om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen en hoe de toekomst er binnen Vitrite uit gaat zien.

Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.

Mocht je nog vragen hebben, of je wil nog iets kwijt, laat het me vooral weten.

Met vriendelijke groet,
Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error