Uitnodiging informatiebijeenkomst van het UWV bij Vitrite

Op 18 september 2024 is er om 13:30 een informatiebijeenkomst van het UWV georganiseerd door de vakbonden CNV en FNV.

Op donderdag 5 september hebben we een bijeenkomst gehouden, hierin hebben we gesproken over de huidige situatie van Vitrite. Omdat jullie hebben aangegeven veel vragen te hebben over een uitkering van het UWV of een voorschot van het UWV, hebben we contact opgenomen met het UWV om ze uit te nodigen voor een medewerkersbijeenkomst.

We nodigen jullie uit op donderdag 18 september 2024 voor een medewerkersbijeenkomst
Vanwege de huidige stand van zaken willen we jullie uitnodigen voor een medewerkersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal een uitkeringsdeskundige van het UWV te gast zijn om iets te vertellen over de gevolgen van een faillissement. Om deze bijeenkomst zo toegankelijk mogelijk te maken voor jullie, hebben we ervoor gekozen om deze bijeenkomst te houden bij Vitrite Middelburg zelf. Mocht je online willen deelnemen aan de bijeenkomst, kun je contact met ons opnemen en zullen wij je een link toesturen.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Donderdag 18 september 2024
Om:
13:30
Locatie:
Kantine Vitrite Middelburg

Neem je collega's mee!
Iedereen is welkom, neem vooral je collega's mee ook al zijn ze geen lid van een vakbond. Het gaat immers om het belang van het bedrijf en van jullie als medewerkers.

Maak je collega lid!
Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we samen staan. Vakbonden zetten zich in voor jouw arbeidsvoorwaarden en in dit traject kunnen we samen stappen maken die nodig zijn voor jou als medewerker van Vitrite. Als je nu lid wordt van de bond (FNV of CNV), kun je meteen gebruik maken van jouw lidmaatschap. Er geldt geen wachttijd.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kunnen je niet altijd meteen helpen maar doen altijd ons best om een antwoord te geven of een luisterend oor te bieden.

Met vriendelijke groet,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
06 41636856
k.vandervoort@cnv.nl