Ledenbijeenkomst Canon Production Printing Netherlands

Recent hebben we jullie bericht over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe cao CPPN 2024-2025. Vandaag stond wederom een overleg gepland met de werkgever. Via deze nieuwsbrief, sturen we jullie de resultaten van dit overleg.

Eindbod werkgever

In ons laatste geplande onderhandelingsoverleg zijn partijen tot de conclusie gekomen dat er een goed pakket arbeidsvoorwaarden zijn uit onderhandeld. Echter, we moeten de conclusie trekken dat de mandaten van de vakbonden en dat van CPPN wat betreft looneis en het loonbod niet helemaal bij elkaar komen. De werkgever heeft daarop aangegeven dat hij een eindbod zal formuleren. De gemaakte afspraak is dat wat wij het schriftelijke eindbod uiterlijk aanstaande vrijdag toegestuurd krijgen.

Informatieve ledenbijeenkomst

Het eindbod lichten wij graag toe tijdens een gezamenlijke ledenbijeenkomst, alvorens het ter stemming aan jullie wordt voorgelegd. Er zal digitaal worden gestemd.

Uitnodiging

De gezamenlijke vakbonden nodigen jullie graag uit voor een bijeenkomst waar we het eindbod van de werkgever zullen toelichten. Vragen die bij de leden leven zullen daar door de vakbondsbestuurders worden toegelicht. De bijeenkomst vindt plaats op:

Wanneer:        Maandag 27 mei 2024

Tijd:                 12.00 tot 13.00 uur

Locatie:           Auditorium 3R (R&D)

Het eindbod bestaat voor het overgrote deel uit de reeds eerder gecommuniceerde afspraken en het loonbod van de werkgever.
Zoals beloofd, proberen we het eindbod vóór de bijeenkomst al met jullie te delen.

Ed Leunissen
Bestuurder CNV
M: 06 29 02 32 84
E: e.leunissen@cnv.nl


Ruud Hövelings
Bestuurder CNV
M: 06 81 88 45 56
E: r.hovelings@cnv.nl


Herman Kuypers
Kaderlid CNV Vakmensen
M: 06 25 65 33 60
E: herman.kuypers@cpp.canon.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error