Wie wordt jouw nieuwe werkgever? Equans/Engie Services staat in de verkoop

Misschien merk jij er als werknemer van Equans/Engie Services niet zoveel van maar ongetwijfeld weet je dat Engie het Servicebedrijf (Equans) verkoopt.
Het verkooptraject loopt en de komende maanden zal duidelijk worden wie de nieuwe eigenaar wordt van Equans/Engie Services. Als dat bekend is dan zal ook duidelijk worden wat dit voor de werknemers gaat betekenen.

Op 27 september ben ik samen met ons kaderlid Lesley Esajas door Han Blokland bijgepraat over het verloop van het proces. Omdat dit proces vanuit Parijs wordt gecoördineerd is de invloed van Bunnik beperkt. Als bekend is wie de nieuwe eigenaar wordt van Equans/Engie Services dan kunnen wij in gesprek om te bespreken wat de gevolgen zijn voor de medewerkers. We hebben afgesproken dat wij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen.

En dan zullen wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Update ledensysteem
CNV Vakmensen registreert leden in een ledensysteem. In dit systeem wordt er aan ieder lid een werkgever en een sector gekoppeld. Deze informatie heeft het CNV nodig om leden de juiste informatie over het bedrijf of de sector waarin zij werkzaam zijn te kunnen sturen.

De afgelopen jaren zijn er binnen Engie veel wijzigingen doorgevoerd. Dit betekent dat bedrijfsonderdelen zijn gesloten, verkocht of samengevoegd met andere bedrijfsonderdelen.
Wij hebben gemerkt dat van veel leden de gegevens niet meer kloppen. Om ons systeem weer up-to-date te maken vragen wij je om de enquête in te vullen. En hebben wij een lijst met alle ENGIE-vestigingen hier als bijlage toegevoegd.

In de enquête vragen wij je voor welk bedrijf jij werkt en op welke vestiging? Als geen van deze vestigingen op jou van toepassing zijn wil je dan in een open vraag aangeven waar je wel werkt? Dit geldt ook als je niet meer voor Engie Services Nederland werkt. Vul de enquête in voor 24 oktober zodat wij ook verder kunnen met de uitkomsten.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om je stem toch uit te brengen ga dan naar: https://bit.ly/werkzaamENGIE

Alvast bedankt voor de moeite.

Henk Jongsma,
E: h.jongsma@cnvvakmensen.nl
M: 06 - 223 83 073

Downloads