Wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao SZS Hiswa?

Eind dit jaar loopt de huidige cao SZS Hiswa af. CNV wil graag van jou weten welke afspraken en verbeteringen er moeten worden gemaakt in de nieuwe cao. Naast een goede loonsverhoging kun je ook denken aan afspraken over scholing, eerder stoppen met werken, verlof etc.

Vul de enquête in

Wij willen je vragen je mening te geven door de enquête in te vullen. Alle werknemers in de branche, zowel SZS als Hiswa, zijn welkom de enquête in te vullen. Met de uitslag van de enquête bepalen we de inhoud van de voorstellenbrief die de inzet wordt voor de cao-onderhandelingen. De eerste onderhandelingsdag staat gepland op dinsdag 22 oktober 2024. De deadline voor de enquête is 15 oktober.

Klik hier voor de enquête

Online meepraten

Je kunt het cao-traject volgen op de SZS-Hiswa cao-pagina. Dit is dus jouw cao-pagina (sla deze ook op als bookmark). De plek waar jij jouw vragen kunt stellen en waar je kunt reageren op nieuwsbrieven of op anderen. Op dit moment kun je naast de enquete ook daar jouw cao-ideeën plaatsen. Vraag je collega's dit ook te doen, of om te stemmen op jouw idee. Hoe meer stemmen een idee heeft, hoe groter de kans dat je dit straks ook terug ziet in de cao-voorstellen. 

Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Ook als je graag wilt dat CNV een keer langskomt bij jou op het bedrijf.

Juliana Jonker
Bestuurder CNV
M 06 22031816
E j.jonker@cnv.nl