Jouw hulp gevraagd rondom het thema Veilig en Gezond werken!

In de installatietechniek worden afspraken gemaakt over veilig en gezond werken. De vakbonden zijn hier nauw bij betrokken. Voor verschillende onderwerpen is een Arbocatalogus, een branche norm.

Die zijn te vinden op de speciale website: www.arbotechniek.nl en via de ArboApp (een speciaal ontwikkelde ArboTechniek App voor op de telefoon, gratis te downloaden)

Op dit moment worden een aantal Arbo catalogi geactualiseerd. We nodigen je van harte uit om hier een bijdrage aan te leveren. Jij bent immers de vakman of vakvrouw die elke dag in het werk staat.

Met jouw bijdrage komen we tot betere en duidelijkere branche afspraken. Je reactie wordt meegenomen. De nieuwe Arbo catalogi zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar worden opgeleverd.

Je kan op de volgende manieren bijdragen:

  • Schadelijk Geluid: Je kan input leveren door de volgende vragenlijst in te vullen:  https://forms.gle/Z96RN2i7afoEVFdf6
  • Catalogi Kruipruimten en Koudemiddelen: Bij het doorlezen van het Word document kan je je zelf de volgende vragen stellen:
    • Snap ik het? Zo niet, dan geef je dat aan.
    • Werkt dit?     Zo niet, dan geef je dat aan.
    • Heb ik tips?  Zo ja, dan geeft je dat aan.

In het Word-document kan je jouw vragen of opmerkingen kwijt. Zet hiervoor wel in Word de functie ‘Wijzigingen bijhouden’ aan (onder de knop ‘Controleren’) zodat jouw opmerkingen makkelijk te vinden zijn. Of geef ze een kleurtje. Het is een lijvig document, dus dit is wel iets voor doorzetters. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 24 juli a.s.
Jouw ingevulde Word document(en) kan je retourneren aan secretariaat@cnv.nl

Mogen we op jouw medewerking rekenen?

Gerard van Dijk
bestuurder CNV en lid van de Regiegroep Arbotechniek
M: 06 2060 1819
E:   g.vandijk@cnv.nl

Downloads