Cao-onderhandelingen Tankstations & Wasbedrijven

Binnenkort gaan de onderhandelingen weer van start tussen de vakbonden, waaronder uw eigen vakbond CNV Vakmensen en de werkgevers verenigd in de Beta en Bovag.
We gaan weer met elkaar in overleg om de cao weer met een of twee jaar te verlengen en natuurlijk een loonsverhoging en wat andere zaken in de cao te verbeteren, dan wel voort te zetten. Dat is mogelijk dankzij jullie betrokkenheid.

De enquête staat online
We hebben jullie meedenken en inbreng nodig, daarom hebben we een korte enquête klaar staan en ik vraag jullie dan ook die vandaag of morgen even in te vullen, dat duurt maar een paar minuutjes!

Klik hier om de enquête in te vullen

Ook kun je via de website de enquête vinden: www.cnvvakmensen.nl/tankstations

Collega’s CNV komen jullie de komende tijd bezoeken
De komende weken zullen ook diverse collega’s tankstations en wasstraten bezoeken en flyers uitdelen. Mocht je collega nog geen lid zijn bij CNV Vakmensen, wijs hem of haar er dan ook op hoe belangrijk het is om met elkaar verenigd en solidair te zijn. Maak hem of haar lid, we hebben nu een prima aanbieding klaar staan want we zijn jarig: CNV Vakmensen bestaat 125 jaar!
Ook zijn er veel persoonlijke voordelen te halen uit een lidmaatschap, zoals een prima rechtsbijstandsverzekering bij de Arag, ook voor als een verkeersongeval hebt! Kijk zelf maar op: www.cnvvakmensen.nl en informeer je ongeorganiseerde collega.

Op woensdag 20 november staat het eerste cao-overleg gepland, we houden jullie op de hoogte van het verloop.

Nog vragen/opmerkingen?
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet en stuur me een e-mail: g.vandijk@cnvvakmensen.nl

CNV Vakmensen
Gerard van Dijk

Downloads