€1500 voor jouw ontwikkeling

Wil je een opleiding of cursus volgen? Maak dan gebruik van de ontwikkelvoucher ter waarde van €1500. Wees er snel bij, want de regeling loopt tot 31 maart 2021.

Om met plezier en gezond aan het werk te blijven tot aan je pensioen, is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Door alle snelle veranderingen is dat niet eenvoudig en kan je misschien wel wat ondersteuning gebruiken. De coaches van CNV Vakmensen kunnen je hierbij helpen. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelplan, informatie te geven over de sector, de juiste cursus of opleiding voor jou te vinden en andere zaken waar je misschien tegenaan loopt.

Ontwikkelvoucher 
Je haalt meer uit je talent als je er zelf richting aan geeft. Bijvoorbeeld met loopbaancoaching of door een opleiding te volgen. Om dit te stimuleren, zijn er ontwikkelvouchers ter beschikking gesteld ter waarde van €1500. 
Je mag zelf weten hoe je deze voucher inzet voor jouw loopbaan en hoeft dit, wanneer je dat niet wilt, niet te overleggen met je werkgever. Zodat jij zelf kunt sleutelen aan jouw loopbaan en het beste uit jezelf kunt halen.

Aanmelden is makkelijk 
Laat je gegevens achter op www.loopbaancentraaltechniek.nl. De loopbaancoach van CNV Vakmensen neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!