Uitnodiging start cao-onderhandelingen ProfCore

De cao-onderhandelingen met de directie van ProfCore beginnen binnenkort. Jouw inbreng vinden wij van groot belang. Daarom willen we jullie uitnodigen voor een ledenvergadering op dinsdag 9 november 17.00 uur. De precieze locatie volgt nog.

Bedrijfs-AOW
Bij de bijeenkomst zullen we dieper ingaan op de cao-onderhandelingen. We willen van jouw graag weten wat er in de nieuwe cao moet komen. Ook willen we weten wat er slecht, maar ook wat er goed gaat op het werk. Daarnaast willen we weten of jullie afspraken willen over de regeling vervroegde uittreding (RVU) of bedrijfs-AOW. Met deze regeling kunnen werknemers drie jaar eerder met pensioen.

Voorstellenbrief

Jullie wensen zullen we verwerken in een voorstellenbrief die we naar de werkgever zullen sturen. Wij hopen daarom dat velen van jullie dinsdag aanwezig zullen zijn. Laat voor donderdag 12.00 uur weten als je komt. Dan zorgen wij dat er genoeg broodjes zijn. De bijeenkomst zal ongeveer 1 uur duren. Aanmelden kan via e.leunissen@cnvvakmensen.nl.

cao traject
De onderhandelingen zullen over enkele weken beginnen. Namens CNV Vakmensen zal vakbondsbestuurder Ed Leunissen aan de gesprekken deelnemen. Ook kaderlid Martin Winkens zal bij de onderhandelingen aanwezig zijn.

Samen sterk
Langs deze weg doen we ook een oproep aan jullie om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Hoe meer CNV-leden, hoe meer kracht we hebben tijdens de onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden EN arbeidsomstandigheden.
Kijk ook op onze website https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden voor meer informatie.

Ed Leunissen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2902 3284 / e.leunissen@cnvvakmensen.nl 
Martin Winken, kaderlid ProfCore