Uitslag stemming cao Grafimedia

Tot 7 augustus jongstleden kon er gestemd worden op het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao Grafimedia. Inmiddels is de uitslag bekend. Een meerderheid van de leden heeft ingestemd met het bereikte resultaat.

Neutraal advies

We hebben het resultaat met een neutraal advies aan jullie voorgelegd. Neutraal, omdat we hadden ingezet op een betere loonsverhoging maar tegelijkertijd ook inzagen dat er, na een langdurig traject, op dit moment gewoon niets meer in zat. Uiteindelijk heeft 69% van de CNV-leden ingestemd met het onderhandelingsresultaat. Aangezien ook de leden van de collega-bonden FNV en de Unie hebben ingestemd, is de nieuwe cao hiermee een feit.

We hebben jullie hulp hard nodig

We willen jullie graag bedanken voor jullie geduld en betrokkenheid bij dit moeilijke traject. Ondanks dat een meerderheid van de leden uiteindelijk akkoord is gegaan, begrijpen we ook dat voor veel andere leden het een teleurstellend resultaat is.
Natuurlijk hadden wij ook graag (nog) betere afspraken gemaakt, en natuurlijk gaan we ons de volgende ronde weer inzetten om dat te realiseren. Maar daarbij hebben we jullie hulp hard nodig! Als kaderlid heb je direct invloed op de onderhandelingen en je eigen arbeidsvoorwaarden.

Interesse in een kaderlidmaatschap? Neem contact op met mij om de mogelijkheden en voordelen te verkennen.

Peter Bloemendaal, bestuurder CNV
M 06 2047 1887
p.bloemendaal@cnv.nl