Uitslag stemming eindbod werkgevers cao Grafimedia

De uitslag van de stemming over het gedane eindbod door werkgevers voor de nieuwe cao Grafimedia is bekend. Een uitslag die we als bonden al verwacht hadden. Ruim driekwart van de leden bij de gezamenlijke bonden heeft tegen het eindbod gestemd.

Hoe nu verder?

Wij hebben werkgevers over deze uitslag van de stemming bij de bonden geïnformeerd en wachten nu eerst op een reactie. We zijn bereid om in overleg te gaan met werkgevers, maar dan moeten werkgevers natuurlijk wel met een beter bod komen. Want de uitslag is duidelijk: het eindbod dat er nu ligt, is in ieder geval niet genoeg!

Samen sterk

Maak je collega lid. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Maak jouw collega lid van CNV! Samen staan we sterk.

Vragen en/of opmerkingen

De afgelopen periode heeft collega Laura Vermeulen dit cao-traject waargenomen. Inmiddels heeft Peter Bloemendaal deze taak weer overgenomen. Met vragen of opmerkingen kun je bij hem terecht. Op de cao-pagina van Grafimedia kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Grafimedia | CNV .

We houden jullie op de hoogte!

Namens de onderhandelingsdelegaties van CNV, De Unie en FNV

Peter Bloemendaal
Bestuurder CNV
M: +31 6 2047 1887
E:  p.bloemendaal@cnv.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error