UITNODIGING BIJEENKOMST CAO GRAFIMEDIA

Zoals jullie weten hebben werkgevers aangegeven dat men een budget heeft van maximaal 10% met een looptijd voor de nieuwe cao van 27 maanden. De werkgevers zullen aan het einde van deze week met een eindbod komen.

Het bod van 10% voor 27 maanden, zal in de ledenvergadering op 14 mei besproken worden en pas als de werkgevers hiermee instemmen wordt dit eindbod formeel geformuleerd. Blijkbaar is zelfs die 10% over 27 maanden eigenlijk al te veel gevraagd!

Eis bonden: minimale reparatie van koopkracht en koopkrachtverbetering
Als bonden hebben wij een bod gedaan dat gebaseerd is op de minimale reparatie van jouw koopkracht en op extra koopkrachtverbetering. Als we naar de koopkracht kijken van de afgelopen periode, sinds de laatste cao, hebben jullie keihard ingeleverd.
Om onze eis kracht bij te zetten willen wij je dan ook uitnodigen voor een ludieke actie voorafgaand aan de ledenvergadering voor de werkgevers. Laat zien dat ook jij een acceptabele loonsverhoging wilt. Uiteindelijk gaat het om jouw koopkracht en kan je nu invloed uitoefenen. Het is een ludieke actie, geen staking dus. Maar er is niets dat je tegenhoud om hier vrij voor te nemen. Roep ook je collega’s op om te komen (ook als ze geen lid zijn)!

Wat:
Bijeenkomst werkgevers over het eindbod

Wanneer:
Dinsdag 14 mei 2024

Waar:
H20 Rabo Esports Campus
Spinnekop 2-3 Purmerend

Tijd:
10.00 uur

Hopelijk helpt dit om de werkgevers op andere gedachten te brengen en tijdens hun ledenvergadering te pleiten voor een hogere loonsverhoging.

Zorg dat je er bij bent!
Laat aan de werkgevers zien dat je een fatsoenlijk loonbod belangrijk vindt! Na 14 mei 2024 zullen wij jullie informeren over het eindbod van werkgevers en zullen we dit eindbod ter stemming aan jullie gaan voorleggen en de vervolgstappen bespreken.

De cao online
Op de cao-pagina Grafimedia kun je vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je vindt er alle informatie over het cao-traject. Je hebt geen account nodig. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao Grafimedia, kun je vinden op jouw cao-pagina.

 Nog geen lid? Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan in de onderhandelingen!
Word lid en stem mee over je cao. Tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door. Voor meer informatie https://www.cnv.nl/lid-worden/

Met vriendelijke groet,
Ook namens Jos Cohen (FNV) en Gerard van der Lit (De Unie),

Laura Vermeulen (bestuurder CNV)
E: l.vermeulen@cnv.nl
M:+31681419063

 

 

 

 



Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error