Uitslag ledenraadpleging eindbod cao Ashland

Vorige week konden jullie stemmen over het eindbod dat jullie werkgever had gedaan inzake de cao Ashland. De vakbondsleden hebben in meerderheid vóór het eindresultaat gestemd. In deze nieuwsbrief lees je daar meer over.

Leden stemmen vóór eindbod

De leden van de vakbonden hebben in meerderheid vóór het eindbod gestemd dat jullie werkgever heeft gedaan inzake de cao Ashland. Daarbij hebben jullie duidelijk aangegeven niet blij te zijn met het eindbod en alleen in te stemmen vanwege de huidige situatie waarin Ashland zich verkeerd. Deze boodschap hebben wij ook duidelijk overgebracht aan jullie werkgever.

Volgende cao

31 januari 2025 loopt de nieuwe cao af en we hebben afgesproken op tijd aan de onderhandelingen te beginnen. We hopen dan op betere tijden om zo te komen tot een goed onderhandelingsresultaat. Ook zullen we dan afspraken maken over de uitkomsten van de verschillende werkgroepen. Uiteraard alleen wanneer daar draagvlak voor is onder de cao werknemers.

Vragen?

Voor vragen kan je mij altijd een mailtje sturen, ook kun je terecht bij de kaderleden. Kijk ook eens op onze cao pagina waar je nieuwsbrieven en de cao kunt terugvinden.

Mede namens de cao delegatie,

Marion Boer en Rodney Lagendijk

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder
j.hoogland@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error