Stem over eindbod cao Ashland

Tijdens de infosessies hebben we het eindbod van Ashland toegelicht. Vanaf nu kun je stemmen over dit eindbod. In deze nieuwsbrief vind je het volledige eindbod terug en een stem link.

Eindbod

Na 3 keer onderhandelen zijn we helaas niet tot een resultaat gekomen en heeft Ashland een eindbod gedaan. Zoals ook tijdens de infosessies is toegelicht geeft jullie werkgever aan dat de huidige omstandigheden van het bedrijf zorgen dat er geen ruimte is om verder te onderhandelen en dat dit het maximale is wat ze kunnen bieden. Wel heeft Ashland naar jullie geluisterd en de verslechteringsvoorstellen over seniorendagen, consignatie en tijdmanagement van tafel gehaald. In de bijlage vind je het volledige eindbod.

Werkgroepen

Als Ashland de problemen die het heeft met bovenstaande regelingen wilt oplossen is draagvlak vanuit de werknemers nodig. Daarom worden er werkgroepenen opgericht waar jullie aan kunnen deelnemen. Deze werkgroepen gaan onderzoeken of er een oplossing te vinden is. Als de werkgroep met een oplossing komt die wordt gesteund door de werknemers kan dat bij een volgende cao ronde op tafel worden gebracht.

Stemmen

Wij hadden graag tot een resultaat gekomen dat tegemoet komt aan onze voorstellen maar door dit eindbod is de tijd van onderhandelen voorbij. De bal ligt nu bij jullie, de werknemers, om jullie stem over dit eindbod uit te brengen. Bedenk wel dat een stem tegen betekent dat er collectieve actie nodig is om een beter bod af te dwingen.

Mede namens de gezamenlijke onderhandelingsdelegatie,

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder
j.hoogland@cnv.nl

Downloads