Cao-onderhandelingen Fibrant begonnen

Vorige week dinsdag (28 mei 2024) heeft de aftrap plaatsgevonden voor de nieuwe Fibrant CAO. In de eerste onderhandelingsronde hebben de partijen hun voorstellen toegelicht en heeft Fibrant inzicht in de financiële situatie gegeven.

Uit de toelichting van Fibrant blijkt dat de werkgever momenteel het financieel moeilijk heeft. Positief is dat de Chinese eigenaar duidelijk laat blijken veel vertrouwen te hebben in Fibrant. Het wil dan ook blijven investeren in het bedrijf.

Voorstellenbrief

De vakbonden hebben tijdens de bijeenkomst ook de voorstellenbrieven kunnen toelichten zodat er vanuit beide zijden duidelijk is wat er precies gevraagd wordt en wat de achterliggende gedachte hierbij is. De voorstellenbrief van CNV kun je in de bijlage vinden.

Vervolg

Het volgende overleg staat gepland voor woensdag 19 juni 2024. Dan zal Fibrant met een inhoudelijke reactie op de voorstellen van de vakbonden geven. Zoals altijd zullen we je op de hoogte houden. Door drukte heeft het dit keer langer geduurd dan de bedoeling was. Excuses daarvoor. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het dan weten. Dat kan via mail op via jouw cao-pagina.

Mede namens delegatielid Peter Streutjens.

Ed Leunissen
Bestuurder
E: e.leunissen@cnv.nl
M: 06-29023284

 

Downloads