Wat vind jij van onze conceptvoorstellen cao Zeeland Refinery?

Jouw collectieve arbeidsovereenkomst (cao) expireert binnenkort. De laatste periode heeft CNV Vakmensen (bestuurder en kaderleden) een uitvraag gedaan onder jou en jouw collega's om wensen en ideeën op te halen voor de opvolgende cao. Het concept is klaar en we horen graag wat je ervan vind!

Je leest het goed, je krijgt deze communicatie niet van jouw vaste bestuurder/onderhandelaar Johann Honders maar van ondergetekende. Johann Honders is tijdelijk uitgevallen wegens ziekte dus ik pak even deze taak van hem over. 

Voor de vakantieperiode hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen kaderleden en bestuurder en ook met jullie voor wat betreft jullie wensen en behoeften voor de opvolgende cao nu deze bijna afloopt. Voordat we de voorststellenbrief definitief vaststellen en aan de werkgeversdelegatie wordt toegestuurd horen we graag wat jullie van deze concept-inzet vinden. Ik hoor dit graag per e-mail van jullie. Ik zal de e-mails verzamelen en uiterlijk 28 september de input delen met de CNV onderhandelingsdelegatie. 

Ik zie jullie input graag per mail verschijnen.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
CNV Vakmensen
+31620489475

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error