Vul de enquête in voor de onderhandelingen over jouw cao Zeeland Refinery!

Op 1 oktober 2024 verloopt jullie huidige cao Zeeland Refinery. CNV en FNV Procesindustrie zijn benieuwd naar wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. Het doel is om input te krijgen van de werkvloer wat er in de volgende cao afgesproken moet worden. Alle suggesties, ideeën en voorstellen zijn welkom. De vakbonden houden daarom gezamenlijk een enquête om te horen wat jij belangrijk vindt. Doe mee en vul de enquête in!

Na de raadpleging stelt elke vakbond een voorstellenbrief op waarmee wij de cao-onderhandelingen ingaan.

Een enquête voor alle collega’s

Alle collega’s van Zeeland Refinery mogen hem invullen! Ook je collega die (nog) geen CNV- of FNV-lid is en mensen die niet onder de cao vallen, kunnen dit jaar de enquête invullen.

Het invullen van de enquête kan tot en met zondag 23 juni 2024.

Klik HIER om de enquête in te vullen.

Voor diegenen die deze nieuwsbrief per post krijgen, kunnen het volgende in hun browser invullen: https://bit.ly/3wYISEy

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met de resultaten om. We houden je ook op de hoogte van de manier waarop je ons kunt steunen om een mooie cao af te sluiten.

Praat mee

Heb je nog vragen? Laat mij dit dan weten.

Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Je kunt er meepraten en vragen stellen.

Ga naar de cao-pagina: Cao Zeeland Refinery | CNV- Chemie en Energie | CNV

Samen sterk

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we samen met jullie voor! Kortom, wij zouden jullie willen oproepen om deze nieuwsbrief binnen Zeeland Refinery onder je collega’s te verspreiden. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Zeeland Refinery lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. https://www.cnv.nl/sluit-je-aan/.

Mede namens de onderhandelingsdelegaties,
Jesse de Decker en Erik Riemens (CNV-kaderleden)
Lars Catsman, Edwin de Jonge en Ronald Meulpolder (FNV-kaderleden)
Elsa van der Kraats (vakbondsbestuurder FNV Procesindustrie)

Aron Foppen
Bestuurder CNV 
M: +31 6 8191 9719
E:  a.foppen@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error