Nieuwe bestuurder CNV bij Yara Sluiskil

Peter Vlaming neemt afscheid als bestuurder CNV, Kathelijne van der Voort neemt het stokje van hem over.

Donderdag 11 juli 2024 hebben jullie van Kathelijne kunnen vernemen dat de leden van CNV akkoord zijn met het eindbod van Yara, dit in tegenstelling tot het FNV.

De geschiedenis herhaalt zich!

Dit betekent dat ik als CNV-bestuurder Yara zal verlaten zonder dat er eensgezind getekend kan worden voor een nieuwe cao. Voor mij betekent dit het eind van mijn loopbaan. Ik kan op 63-jarige leeftijd met vervroegd pensioen en ga dat dan ook doen.  Mijn vrouw stopt haar autorijschool. We hadden dit zo gepland.

Ik wil jullie danken voor de enerverende en leuke jaren. En dank voor het kleine stukje Yara dat jullie voor mij in elkaar hebben gelast. Heel leuk, het krijgt een prominente plaats op mijn kantoor thuis, een kantoor dat ik zeker nog voor andere doeleinden zal gebruiken.

Meepraten en reageren

Uiteraard kun je als je vragen hebt, altijd terecht bij je vakbondsbestuurder. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar https://www.cnvvakmensen.nl/caos/ en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Yara in.

Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie met Kathelijne, Rudy en Iloy het schip weer op koers zullen krijgen.  

Peter Vlaming
Bestuurder CNV
M: 06-53 29 52 56
E: p.vlaming@cnv.nl