Cao-verloop Yara

Tussentijdse ledenbijeenkomsten in het kader van de cao-onderhandelingen

Maandag 22 april 2024 hebben wij voor het laatst onderhandeld voor een nieuwe cao. De sfeer is goed maar op een aantal gebieden liggen de standpunten nog ver uiteen. Om die reden hebben wij als gezamenlijke bonden er behoefte aan het net bij jullie op te halen. Graag willen we weten hoe jullie aankijken tegen de huidige stand van zaken en op welke wijze we de gesprekken voort kunnen zetten. In de bijlage lees je de stand van zaken.

Gezamenlijke ledenbijeenkomsten CNV/FNV

Er zijn een drietal bijeenkomsten, deze vinden plaats op woensdag 15 mei 2024, locatie: DLS gebouw:

  • Eerste bijeenkomst: 13.00 uur
  • Tweede bijeenkomst: 14.00 uur
  • Derde bijeenkomst: 15.30 uur

We rekenen op jullie komst! 

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Yara in.

Namens de onderhandelingsdelegaties CNV en FNV,

Peter Vlaming
Bestuurder CNV
M: 06 5329 5256
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl 




 

Downloads