Synthos: Leden stemmen in met cao-onderhandelingsresultaat

Leden van CNV zijn recent in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen over het cao-onderhandelingsresultaat Synthos. Het merendeel van de respondenten heeft ingestemd met het voorliggende resultaat.

Nadat eerder de leden van FNV hun instemming al hadden gegeven, is er nu dus sprake van een nieuwe cao met een looptijd van 1 juli 2024 tot 30 juni 2025.
CNV heeft jouw werkgever verzocht om de wijzigingen in de redactie van de cao te verwerken zodat spoedig de definitieve cao-teksten digitaal beschikbaar gesteld kunnen worden.
Tijdens de looptijd van deze cao zullen partijen elkaar verder spreken over de slaapuren in de consignatie en verduidelijkingen met betrekking tot de bonusregeling job benders versus cao populatie.

Je cao online

Op de cao-pagina van Synthos kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen

Mede namens Sascha van Etten (CNV onderhandelingsdelegatielid),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 2032
E: a.huizinga@cnv.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error