Cao voorstellen Synthos

Hierbij nodig ik je uit mee te denken over de samenstelling van de cao voorstellen van CNV Vakmensen.
Zoals vorige week al in mijn schrijven aangegeven is de cao Synthos al enige tijd geëxpireerd. Het is gebruikelijk dat cao onderhandelingen op een dusdanig moment in de tijd worden gestart dat overeenstemming hierover plaats kan vinden alvorens de huidige cao afloopt. Helaas hebben Covid-19 en een reorganisatie aanvraag bij Synthos ertoe geleid dat dit proces nog niet is opgestart.

CNV Vakmensen heeft jouw werkgever al eerder in het najaar verzocht om met data voor overleg te komen maar dit heeft niet geresulteerd in concrete afspraken. Recentelijk heeft CNV Vakmensen deze vraag weer aan jouw werkgever voorgelegd.  Jouw werkgever heeft aangegeven deze onderhandelingen pas in februari/maart 2021 te willen starten. Dat is voor CNV Vakmensen veel te laat en daarom heeft zij een aantal data in januari voorgelegd. Hierop is nog geen reactie ontvangen.

In afwachting van concrete data leg ik hierbij de concept cao voorstellenbrief van CNV Vakmensen digitaal aan je voor. De huidige RIVM maatregelen maken het momenteel niet mogelijk om fysieke ledenraadplegingen te belegggen.

Indien je inhoudelijk wenst te reageren op de concept cao voorstellenbrief kan dat door een e-mail te sturen aan: a.huizinga@cnvvakmensen.nl
Jouw reactie dient uiterlijk voor 18 december 2020 door mij te zijn ontvangen.

Namens de cao delegatie

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl
M: 06 - 51 60 20 32

Sascha van Etten
Kaderlid CNV Vakmensen.
E: sascha.vanetten@synthosgroup.com

Downloads