Cao onderhandelingsresultaat Synthos

Op woensdag 17 april hebben de leden van CNV en FNV het cao-bod van de werkgever unaniem verworpen. Jouw werkgever is hierover direct door CNV en FNV geïnformeerd. Gebleken is dat de boodschap die de leden op donderdag 18 april unaniem hebben afgegeven door niet naar de townhall bijeenkomst te gaan ertoe heeft geleid dat jouw werkgever opnieuw overleg is gaan voeren in Polen.

Onderhandelingsresultaat

Dinsdag 30 april 2024 hebben cao-partijen opnieuw overleg gevoerd over de cao Synthos.
Dit heeft geresulteerd in een Onderhandelingsresultaat (zie bijlage).

Helaas heeft de discussie over een paar formuleringen in het concept onderhandelingsresultaat een paar dagen vertraging opgelopen.

Stemming

In verband met een interne technische storing bij CNV is het niet mogelijk geweest om, zoals gepland, de stemming over het resultaat op 13 mei te kunnen afronden. Leden zijn vanaf dinsdag 14 mei in de gelegenheid om hun stem uit te brengen.
Je ontvangt separaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen.
Stemmen kan tot zondagavond 19 mei om 23.00 uur.

Je cao online

Op de cao-pagina van Synthos kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet-georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid/

Mede namens Sascha van Etten (CNV onderhandelingsdelegatie lid),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2032
E  a.huizinga@cnv.nl

Downloads