Vul de enquête Sitech in

Op 31 december loopt de cao bij Sitech af. Dat lijkt nog heel lang. Toch gaan we al aan de slag. Door middel van een enquête willen we weten wat er speelt en ideeën ophalen voor de voorstellenbrief. Daarnaast willen we op 18 september met jou en je collega’s in gesprek over de nieuwe cao. Dit allemaal ter voorbereiding op de cao-onderhandelingen die op dinsdag 8 oktober beginnen.

We vragen je om te beginnen om de CNV-enquête in te vullen. Zo krijgen we een beeld wat je belangrijk vindt. De enquête kun je digitaal invullen.
Klik hier om naar de enquete te gaan.

Heb je deze nieuwsbrief per post gekregen? Dan kun je de volgende link invoeren op je computer: https://q.crowdtech.com/vui7s37S3UaQ0MJ5pxGKxw 

De enquête kan tot maandag 16 september 12.00 uur worden ingevuld.

Ledenbijeenkomst

Op woensdag 18 september wil ik met je in gesprek gaan. Dat kan op locatie en via teams.

Wanneer: woensdag 18 september
Tijdstip: van 12.00 u tot 13.00 uur
Locatie: kantine Sitech bij Fibrant

Je kunt dus ook digitaal deelnemen. Klik HIER om naar de Teamsmeeting te gaan.

Voorstellenbrief

Met de input die we uit de enquête en de sessies halen, zullen we een voorstellenbrief opmaken. Daarin zullen we onze voorstellen voor de nieuwe cao zetten voor de werkgever.
De data van de cao-onderhandelingen zijn ook al bekend:
Dinsdag 8 oktober
Donderdag 31 oktober
Dinsdag 5 november
Donderdag 7 november


Zoals je ziet, beginnen we vroeg met de cao-onderhandelingen. Dat is bewust gedaan omdat we voor het verlopen van de huidige cao, die op 31 december verloopt, een nieuwe cao willen hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust. Dat kun je doen bij onze kaderleden. Je kunt ook een mail sturen of ga naar de cao pagina: Cao Sitech Services | CNV - Chemie en Energie | CNV 
Ook daar kun je je vragen of opmerkingen plaatsen.

Mede namens kaderleden Roel Pieters en Matty Ristenpatt,

Ed Leunissen
Bestuurder
M: 06-29023284 
e.leunissen@cnv.nl