Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Afgelopen week hebben de CNV-kaderleden overleg gehad over het proces om te komen tot onze inzet voor jullie nieuwe cao. De cao expireert februari volgend jaar.

Wil je ook meedenken over je arbeidsvoorwaarden?

Om onze inzet voor aanstaande cao-onderhandelingen zo goed mogelijk vorm te geven, zijn wij op zoek naar nieuwe contactpersonen/kaderleden die mee willen denken over jullie arbeidsvoorwaarden. Wij zijn op zoek naar nieuwe kaderleden voor zowel Pernis als Moerdijk. Wil je meebeslissen en meedenken over je arbeidsvoorwaarden, meld je dan aan als lid van onze bedrijfsledengroep! Mail ons dan op één van de onderstaande mailadressen. Als onderdeel van de bedrijfsledengroep (BLG) kun je actief meedenken over onze inzet voor het aanstaande cao-traject. Ieder CNV-lid kan onderdeel worden van de BLG.

Praat mee

Heb je vragen? Laat ons dit dan weten via één van de hieronder genoemde mailadressen. Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je ook al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Ga naar de cao-pagina: Cao Shell | CNV - Chemie en Energie.

Samen sterk

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we samen met jullie voor! Kortom, wij zouden jullie willen oproepen om deze nieuwsbrief binnen Shell onder je collega’s te verspreiden. Wij hebben jouw steun nodig om tot een cao te komen die aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met jullie werkgever. Ook is het belangrijk dat meer mensen bij Shell lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. Word vandaag nog lid van CNV | CNV.nl.

Mede namens de kaderleden uit de bedrijfsledengroep,
Wim Verbaarschot, kaderlid & voorzitter bedrijfsledengroep CNV Shell,
M: 06 2555 23 74 / E: wim.verbaarschot@shell.com

Aron Foppen
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9719
E:  a.foppen@cnv.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error