Cao-onderhandelingen SABIC Limburg begonnen

De vakbonden en SABIC Limburg zijn vorige week maandag gestart met de cao-onderhandelingen. Daarbij hebben alle partijen hun voorstellenbrieven gepresenteerd. Inhoudelijk is er nog niet op de voorstellen ingegaan. Dat gaat bij het volgende overleg gebeuren.

Wil je meer weten over de voorstellen die CNV namens jou en de overige leden heeft ingebracht? Kijk dan in de bijlage.

In het overleg heeft SABIC de huidige business context geschetst en een doorkijk gegeven naar de toekomst van het bedrijf. Ook hebben alle partijen hun voorstellen toegelicht.
Het overleg vond plaats in een constructieve sfeer, waarin alle partijen de intentie hebben uitgesproken om deze onderhandelingen voortvarend te doorlopen. Op maandag 3 juni 2024 is de volgende overlegronde.

OR-verkiezingen

Vanaf morgen kan gestemd worden voor de nieuwe OR bij SABIC Limburg. Ook CNV doet dit jaar mee. Erik Peerlings, Bryan van der Zwaag en Christiaan Carlucci hebben zich namens onze vakbond kandidaat gesteld. In de bijlage kun je meer informatie vinden over de kandidaten.

Stem

Laat je stem niet verloren gaan en stem op Erik, Bryan of Christiaan, zodat we straks ook in de OR vertegenwoordigd zijn. Stemmen kan tot 31 mei.

Mede namens de kadergroep.
Ed Leunissen
Bestuurder CNV
M: 06 2902 3284
E: e.leunissen@cnv.nl

Downloads