Sabic IP- voorstellen cao 2020

Hierbij sturen wij jullie de voorstelbrief voor de komende cao-onderhandelingen. In deze brief staan punten die besproken moeten worden in verband met het pensioenakkoord dat deze zomer tot stand is gekomen. Het betreft aanpassingen en uitbreiding van de cao.

Graag vernemen we zaken die volgens jullie aan bod moeten komen. We kunnen die dan opnemen in onze voorstellenbrief, waarvan jullie de definitieve versie later toegestuurd krijgen.

Jullie kunnen reageren tot uiterlijk vrijdag 1 november 12.00 uur. Dat kan via onderstaande email adressen:

manus.bolders@sabic.com
p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Wie gebruik wil maken van de mogelijkheid om de vakbondscontributie af te trekken van het belastbaar inkomen kan het hiervoor benodigde formulier downloaden via MijnCNV. Tevens dien je het ingevulde formulier van SABIC dat bij deze brief is bijgevoegd mee te sturen.

Vervolgens kun je een uitgeprinte versie uiterlijk maandag 28 oktober inleveren bij Manus Bolders. Wij zorgen vervolgens dat P&O alles in een keer kan verwerken.

De uiterste inleverdatum is een harde datum. Helaas komt het ieder jaar voor dat we leden die te laat zijn moeten teleurstellen. Zorg dat dit je niet overkomt!

Mede namens de kaderleden

Peter Vlaming,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 53 29 5256
E. p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Downloads