Leden werkzaam bij Sabic IP Specialties

Op dit moment loopt bij de ondernemingsraad een advies aanvraag in verband met een reorganisatie bij de afdeling Specialties.

Door deze reorganisatie zal voor zover nu valt te overzien voor 26 medewerkers geen passende functie meer beschikbaar zijn. Er komen arbeidsplaatsen te vervallen in Geleen, Raamsdonkveer en Bergen op Zoom.

Donderdag 23 juli hebben wij overleg gehad om te komen tot een sociaalplan.
Een presentatie van dit overleg is in de bijlage toegevoegd.  

Deze zaken zullen in het definitieve sociaalplan opgenomen worden. Wij zijn positief over het onderhandelingsresultaat. Zo Sabic ook aangeeft is de definitieve tekst van het sociaalplan slechts rechtsgeldig.

Het definitieve sociaalplan zal dus pas later in stemming gebracht kunnen worden. Alle leden binnen Sabic IP worden uiteindelijk in de gelegenheid gesteld te stemmen over het definitieve sociaalplan.  

Wel vragen we jullie nu voor uiterlijk woensdag 5 augustus 12.00 uur te laten weten of je bezwaar hebt tegen een van de in de presentatie genoemde punten.  
Je kunt dit kenbaar maken bij mijn collega Diana Kraan via d.kraan@cnvvakmensen.nl

We wensen de mensen waar dit sociaalplan betrekking op heeft sterkte en hopen dat zij mede door de afspraken in dit plan snel een nieuwe baan zullen vinden.

Mede namens de kaderleden,

Peter Vlaming,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5329 5256
E. p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Downloads