Nieuw pensioenstelsel Owase

Enige tijd geleden hebben wij de personeelsvoorlichtingen Nieuwe Pensioenstelsel in de Evenementenhal in Hardenberg gehouden, tezamen met werkgevers en pensioenfonds Het Nederlandse Pensioenfonds HNPF. Daarna hebben wij onze leden via een digitale enquête in de gelegenheid gesteld hun stem uit te brengen. Daar is een behoorlijk aantal reacties op gekomen en de uitkomst daarvan is positief. Daar zijn we blij mee. De leden van het CNV, zowel de actieve -werkzame- leden als de gepensioneerden hebben bijna unaniem voor gestemd.

Omdat we ondertussen niet stilgezeten hebben, sturen wij nu deze informatieve Nieuwsbrief Pensioenen met als bijlage het door vakbonden overeengekomen principeakkoord en het door partijen ondertekende transitieplan dat is ingediend bij de Nederlandse Bank.

Hiermee ben je als lid volledig op de hoogte en kun je alles thuis nog eens rustig nalezen.

Ook het Pensioenfonds dat jullie Pensioenvoorziening uitvoert, heeft op hun website een zeer duidelijke uitleg en een overzicht van de stand van zaken: kijk zelf maar op: www.hnpf.nl en kies dan als werkgever: Owase.

Mocht bovenstaande toch nog vragen oproepen, bel of stuur een mailbericht naar: g.vandijk@cnv.nl

Voor nu wensen wij eenieder een fijne zomervakantie toe!

Gerard van Dijk
bestuurder CNV
M. 06 20 60 18 19
E. g.vandijk@cnv.nl

Downloads