Start cao-onderhandelingen en nieuwe CNV bestuurder bij MSD

Over een maand beginnen de cao-onderhandelingen bij MSD. Vanaf deze week heeft het CNV een nieuwe bestuurder voor MSD, die jou zal vertegenwoordigen tijdens de onderhandelingen. Alptekin Akdogan neemt deze rol over van Rémy Biesmans.

Voorstellenbrief 

Eerder heb je een uitnodiging ontvangen voor een enquête waarin je kon aangeven welke onderwerpen jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. De resultaten van deze enquête worden verwerkt in de voorstellenbrief die het CNV tijdens de onderhandelingen zal inbrengen. Daarnaast heeft MSD in overleg met de vakbonden een arbeidsvoorwaardenonderzoek uitgevoerd. De input van jou en je collega’s uit dat onderzoek zal ook als basis dienen voor onze voorstellenbrief.

Vanwege de wisseling van bestuurders bij CNV zal de voorstellenbrief later met jullie worden gedeeld. De volgende onderwerpen hebben jullie als belangrijk aangegeven en zullen zeker worden opgenomen in de brief:

  • Loon
  • Eerlijke beloning
  • Kloof tussen kantoor en productie
  • Vitaliteit
  • Werkdruk

Nieuwe bestuurder

Ik neem als CNV-bestuurder de werkzaamheden over van Rémy Biesmans, die een andere functie binnen CNV gaat vervullen. Alptekin: "Mijn eerste indruk van het bedrijf is dat de medewerkers zeer betrokken zijn bij zowel het bedrijf als het product dat ze maken. Tegelijkertijd merk ik echter ook een groot verschil tussen de productiemedewerkers en het kantoorpersoneel. Ik kijk ernaar uit om voor de leden aan de slag te gaan bij MSD.”

Nodig mij uit om in de kantine samen met jou en je collega’s in gesprek te gaan. Bel of stuur mij een mail en ik maak graag een afspraak met je. 

De cao online

Je het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga naar jouw cao-pagina

Alptekin Akdogan
bestuuurder CNV
M: 06 41 62 95 15
E: a.akdogan@cnv.nl