Uitnodiging ledenbijeenkomst CNV Vakmensen bij KLK Kolb

Op vrijdag 17 februari organiseert CNV Vakmensen een extra ledenbijeenkomst voor de aankomende cao onderhandelingen bij KLK Kolb. Het zijn pittige tijden aan de cao tafels en wij bespreken graag met onze leden de definitieve voorstellenbrief voordat we deze gaan toesturen. De bijeenkomst zal gehouden worden bij Hotel het Wapen van Delden, dit is aan de overkant van KLK Kolb. De bijeenkomst is alleen voor leden van CNV Vakmensen. Hieronder meer informatie.

De bijeenkomst zal in het teken staan van de volgende onderwerpen:
-Update over de HR problematieken bij KLK Kolb zoals besproken tijdens de vorige bijeenkomst
-Het werk van de kaderleden van CNV Vakmensen binnen KLK Kolb
-Definitieve voorstellenbrief en het vervolgtraject van de cao onderhandelingen

Er is veel te doen aan de cao tafels momenteel. Er is al een langere tijd sprake van een torenhoge inflatie, terwijl bedrijven aan de andere kant steeds meer winsten zijn gaan maken. We zien extreem hoge looneisen vanuit de vakbonden en flinke loonsverhogingen die momenteel worden afgesproken.

Daarnaast zijn wij de afgelopen periode bezig geweest met een aantal thema’s die tijdens de vorige bijeenkomst naar voren zijn gekomen. Hier zijn ontwikkelingen in waar we jullie graag over bijpraten. Dit is natuurlijk mede dankzij de kaderleden die zich hiervoor hebben ingespannen.

Kaderlid worden?
Het is voor ons belangrijk dat wij een groep kaderleden hebben die onze ogen en oren zijn op de werkvloer. Hoe beter wij georganiseerd zijn op de werkvloer, hoe sterker de positie van de vakbond is binnen de organisatie. We kunnen nog wel wat extra kaderleden gebruiken om onze positie nog sterker te verbeteren. Lijkt het jou interessant om hier een bijdrage aan te leveren? Laat het mij dan graag weten.

Tijdens de bijeenkomst zullen we een verdere toelichting geven wat het werk van kaderleden inhoud en wat je je hierbij voor kunt stellen.

Praktische informatie
Wanneer: vrijdag 17 februari van 15.15 tot 17.00 uur
Locatie: Hotel het Wapen van Delden
Adres: Langestraat 242, Delden

Ik hoop ik je volgende week te zien en spreken!

Mede namens de kaderleden,

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
06 5120 2994

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error