CNV neemt niet deel aan onderhandelingen cao Kemira

De afgelopen weken heb ik jullie gebeld en nu is het ook bekend bij Kemira zelf; CNV zal geen gesprekspartner zijn aan de cao en pensioens tafel bij Kemira. In deze nieuwsbrief zal ik dit verder toelichten.

CAO
CNV Vakmensen maakt al lang deel uit van de cao-onderhandelingsdelegatie bij Kemira.
Het aantal leden, en zeker het aantal actieve leden, is de afgelopen jaren echter afgenomen en het is lastig gebleken om mensen te enthousiasmeren.
We hebben -ook gezien de pakketten van de bestuurders- moeten besluiten dat we niet zullen aansluiten bij de komende cao-onderhandelingen.

Maar, we zijn er nog steeds voor je! 
Los van het cao-proces verandert er voor jou als lid verder niets. Je kunt uiteraard nog altijd aanspraak maken op alle andere voordelen van het lidmaatschap, zoals de rechtshulp privé en individuele bijstand bij arbeidskwesties als dat nodig is. Ook als er iets bij Kemira speelt. FNV en De Unie zijn als vakbonden nog vertegenwoordigd bij de cao onderhandelingen.

Contactpersoon
Ik ben nog steeds contactpersoon voor jullie, neem gerust contact op als er wat speelt. En mochten jullie merken dat meer collega's interesse hebben in de Bond, hoor ik het graag, ik kom met veel plezier langs. 

Micky van Loon, bestuurder CNV Vakmensen.
06 2886 6596
m.vanloon@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error