Onderhandelingsresultaat Cao Hexion: breng jouw stem uit

We hadden voor 23 juni een informatieve sessie gepland, welke helaas door het ongeluk op de A15 geen doorgang kon vinden. Als vakbondsbestuurders zaten we in de file en kwamen we er niet doorheen. Excuses voor het ongemak. In deze nieuwsbrief een korte toelichting waar we nu staan en dat we jullie stem nodig hebben!

Het resultaat

Zoals we in de eerder verstuurder nieuwsbrief hebben aangegeven, is het resultaat waar we op uit zijn gekomen, overeenkomstig met de wensen vanuit de leden. De loonparagraaf zo ook de oplossing voor de opkomst dagen en aandacht voor ontwikkeling zijn zaken die als belangrijk waren bestempeld. 
In het resultaat, welke je in bijlage aantreft, zijn op die onderdelen afspraken gemaakt die recht doen aan de wensen van onze leden. Inmiddels hebben wij begrepen dat de werkgever infosessies heeft georganiseerd en informatie verstrekt over de hierboven genoemde onderdelen.  

Digitale sessie voor jouw vragen: 30 juli

Voor het geval er nog vragen zijn, willen we jullie digitaal nog de mogelijkheid bieden om tekst en uitleg te krijgen over het resultaat.
Deze sessie vindt plaats op 30 juli 2024, om 13.00 uur. 

Klik op deze link om in de digitale vergadering te komen.

Geef je stem!

Het is belangrijk om je stem te laten horen. Dit kan tot 6 augustus 2024, 16.00 uur. CNV-leden ontvangen een aparte nieuwsbrief met een stemlink.

Trouwens...

Wist je al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen? Ga naar de cao-pagina: Cao Hexion | CNV

Om goede cao-afspraken te kunnen maken, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen lid zijn. Wist je dat als jij jouw collega lid maakt, je wordt beloond met een cadeaubon van € 20? En het nieuwe lid betaalt een speciaal actietarief: de eerste 6 maanden € 24, dit is slechts € 4 per maand. Ga naar www.ledenwervenleden.nl en maak jouw collega lid!

Mede namens Stanley Davies en Marc Thienpondt,
Micky van Loon, bestuurder CNV
M 06 2886 6596
m.vanloon@cnv.nl 

 

Downloads