Hexion: we hebben een onderhandelingsresultaat!

Bijna iedereen heeft zijn of haar stem gegeven, dank daarvoor! Sommige hebben hun twijfels, maar de meeste leden konden zich vinden in het resultaat. Ook bij FNV. Dat betekent dat we een resultaat hebben.

Maar liefst 80% was het eens met het resultaat dat we met Hexion hebben kunnen afspreken. Bij FNV soortgelijk, 75% was voor. Nogmaals veel dank voor alle stemmen en toelichting, heel belangrijk dat jullie je laten horen; het gaat immers om jouw werkplek!

Hoe verder?
Hexion zal de cao teksten opmaken en samen met de vakbonden lopen we deze na of alle afspraken hierin goed uitgewerkt zijn. Verder zal Hexion alles in gaan regelen, zoals de salarisverhoging en de wijziging in opkomstdagen.
Mocht je nog verdere vragen hebben, stel ze gerust

Leden blijven hard nodig!
Om goede cao-afspraken te kunnen maken, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen lid zijn. Wist je dat als jij jouw collega lid maakt, je wordt beloond met een cadeaubon van € 20? En het nieuwe lid betaalt een speciaal actietarief: de eerste 6 maanden € 24, dit is slechts € 4 per maand. Ga naar www.ledenwervenleden.nl en maak jouw collega lid! 
Wist je al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen? Ga naar de cao-pagina: Cao Hexion | CNV

Mede namens Stanley Davies en Marc Thienpondt,

Micky van Loon, bestuurder CNV
M 06 2886 6596
m.vanloon@cnv.nl