Uitslag driekwartvergaderingen 8 november 2022, ultimatum wordt gesteld

Een grote dag vandaag. Jullie blijken massaal en unaniem bereid een ultimatum te stellen en actie te voeren voor een fatsoenlijke cao! Gefeliciteerd. Applaus voor jezelf!

Hoe gaat het verder?

Op woensdag 9 november om 14.00 uur gaat het ultimatum van FNV en CNV naar de directie. Het ultimatum loopt af op zaterdag 12 november om 12.00 uur.
Als de directie niet ingaat op de eisen, of onvoldoende ingaat op de eisen, dan vragen wij jullie om vanaf zondagavond 22.00 uur het werk voor onbepaalde tijd neer te leggen.

Op  maandag 14 november vanaf 06.00 tot 08.00 uur verwachten we jullie bij de poort, aansluitend houden we een actievergadering om de voortgang te bespreken. Als er nieuws is, sluiten we jullie aan. Een tip: stap nu in de CNV en FNV Henkel app. In de app steeds de laatste stand van zaken. De QR staat in de bijlage.

Stakingsregistratie CNV

Op maandagochtend kunnen jullie je registreren als staker. Daarvoor zijn formulieren aanwezig. Zorg dat je je IBAN-nummer (bankpas) mee hebt en als je dat weet je vakbondslidnummer. Zonder je IBAN-nummer kunnen we je de stakingsuitkering niet betalen.

Zorgen jullie nog dat je Kees aansluit. Voor hem doen we de registratie anders nu hij geen e-mail heeft.

Meepraten over jouw cao

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Henkel kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-tijdlijn

Tristan Westra
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 48 45 68 54
E: t.westra@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error