Onderhandelingsresultaat cao Henkel en uitnodiging ledenvergadering 10 juni 2024

Afgelopen woensdag hebben we na goed overleg een mooi onderhandelingsresultaat bereikt met Henkel! Dit resultaat willen we positief voorleggen aan jullie tijdens de gezamenlijke ledenvergadering van CNV en FNV die plaatsvindt op maandag 10 juni in de kantine.

Onderhandelingsresultaat

De volledige tekst van het onderhandelingsresultaat tref je bijgaand aan.

Enkele belangrijke punten uit het onderhandelingsresultaat:

  • Een cao met een looptijd van 24 maanden, met een loonstijging van 4% per 1 juli 2024 en 3,75% per 1 april 2025. Dit is een langere looptijd dan wij hebben voorgesteld, maar onder deze voorwaarden vinden wij dit goed.
  • In de cao staat nu het Generatiepact opgenomen, de 80/90/100-regeling. Vanaf 3 jaar voor AOW-datum kon je daar gebruik van maken. We hebben afgesproken dat dit 5 jaar voor de AOW-gerechtigde leeftijd wordt.
  • De sporttoeslag gaat van bruto 15 euro per maand naar bruto 25 euro per maand.
  • De voorwaarden om gebruik te maken van het opleidingsbudget worden verruimd.

Ledenbijeenkomst

Tijdens de ledenbijeenkomsten geven wij een toelichting en uitleg over het onderhandelingsresultaat. Natuurlijk kunnen jullie al jullie vragen stellen. Deze bijeenkomst vindt plaats op:   

Datum: maandag 10 juni 2024
Locatie: kantine Henkel
Start: 14.00 uur

De leden mogen tijdens de ledenbijeenkomst zoals gebruikelijk hun stem uitbrengen.

Graag tot 10 juni!

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Henkel in.


Tristan Westra
Bestuurder CNV
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnv.nl 

Downloads