CAO-onderhandelingsresultaat Givaudan

Vorige week hebben wij met jullie directie om de tafel gezeten in het kader van de onderhandelingen over de verlenging van jullie cao. Waar deze onderhandelingen de afgelopen jaren nogal moeizaam verliepen, was dat dit jaar niet het geval. Het doet ons dan ook plezier jullie te kunnen melden dat we vorige week een onderhandelingsresultaat hebben bereikt.

Naast een marktconforme loonsverhoging van 3,25% hebben we afgesproken dat medewerkers die onder de cao vallen, verspreidt door het jaar, driemaal een éénmalige uitkering van € 200,- krijgen, € 600 in totaal dus.
De ploegendiensttoeslag voor medewerkers in de 5-ploegen wordt verhoogd van 28% naar 30%.
Daarnaast is er een DIMU-regeling overeengekomen voor medewerkers in de 5- ploegendienst en is ook een thuiswerkvergoeding afgesproken. De volledige tekst van het resultaat kunnen jullie terug lezen in de bijgesloten tekst.

Zoals altijd is ook nu het woord aan de leden van de aangesloten bonden. Om te horen wat jullie van het bijgevoegde resultaat vinden, zullen ledenvergaderingen worden georganiseerd. In verband met de vakanties laat dat iets langer op zich wachten dan normaal. Graag zien we jullie op één van onderstaande tijdstippen:
  • Dinsdag 16 augustus
    Locatie: room KWO-B10Z-184, Barneveld
    Tijd: 14.45 uur
  • Donderdag 18 augustus
    Locatie: Sensory video room, Gebouw 93, Naarden
    Tijd: 14.30 uur en 15.30 uur
  • Vrijdag 19 augustus
    Locatie: Opleidingsruimte, Ede
    Tijd: 14 uur
Tijdens de ledenvergaderingen heb je de gelegenheid om vragen te stellen en zal er worden gestemd. Wie op vakantie is in de week van 16 augustus of vanwege rooster niet de mogelijkheid heeft om te komen, kan zijn of haar stem al eerder per mail aan mij doorgeven. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 19 augustus om 12.00 uur.

Fijne zomer gewenst.

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 51601989

Downloads