Uitslag stemming bod Forbo directie 16 maart met tekenbonus

Na vijf weken staken kwam van de week de heer Jean-Michel Wins Executive Vice President Flooring Systems dinsdag om jullie toe te spreken en te horen wat jullie ertoe bracht als stakers om zolang te staken. Het was duidelijk dat de onvrede heel groot is onder de stakers en misschien ook wel onder de collega's die aan het werk zijn over hoe een aantal zaken geregeld zijn binnen de Forbo. Verder was zijn boodschap dat ze niets bij het eindbod zouden doen dat eerder al met jullie was gecommuniceerd.

Die zelfde dinsdagmiddag kregen we al vakbonden een formeel bod van de directie in onze mail. Daarbij was er een kleine aanvulling t.o.v. het eerdere bod, namelijk de tekenbons van 250 euro bruto, met het verzoek om deze ter stemming voor te leggen aan al onze leden bij Forbo Flooring. Dit hebben we na intern overleg gedaan en een overgrote meerderheid van de leden heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen. Daar ben ik blij om. In de bijlage kun je de uitslag teruglezen en hoe we dat als vakbonden daarop reageren hoe het verder moet. 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief stuur me dan een mail of whatsappbericht, ik reageer daar dan zo spoedig mogelijk op maar dat zal door de paasdagen wel iets later zijn dan normaal. 

Ik wens jullie fijne paasdagen toe. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
bestuurder CNV Vakmensen

m: h.oomkes@cnvvakmensen.nl | t: 06 5160 2057 | i: Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error