Uitnodiging ledenvergadering en stemming over cao-bod Fibrant

8,25% voor een periode van 15 maanden. Dat is het bod dat Fibrant op tafel heeft gelegd. Omdat het bedrijf aangeeft niet meer te kunnen bieden, is het een eindbod waar jullie over kunnen stemmen.

Neutraal

Fibrant geeft aan dat het niet verder kan gaan dan dit bod omdat de financiële situatie van het bedrijf dit niet toelaat. Een financieel expert van de vakbonden heeft inzage in de boeken gekregen en die bevestigd dat de financiële situatie van het bedrijf er niet rooskleurig uitziet. Daarom leggen we het eindbod niet negatief maar NEUTRAAL aan jullie voor.

Reiskosten

In het eindbod is niet alleen een nieuwe loonsverhoging opgenomen, maar ook andere punten. Zo gaat de reiskostenvergoeding omhoog van 13 naar 21 cent en wordt in het voorstel van Fibrant het nieuwe belonen en waarderen ingevoerd, waarover jullie al eerder zijn ingelicht. Daarnaast wil de werkgever het sociaal plan met een jaar verlengen tot 31 maart 2025. De precieze voorstellen kunnen jullie in de bijlage vinden.

Uitnodiging

Jij en je collega’s hebben uiteindelijk het laatste woord en kunnen hierover jullie stem uitbrengen. Ook willen we jullie uitnodigen voor twee ledenbijeenkomsten om tekst en uitleg te geven over het bod.

vrijdag 14 april

Tijdstippen:

  • 13.30 uur tot 14.30 uur
  • 15.30 uur tot 16.30 uur

Waar: Brasserie Steinerbos, Steinerbos 1 in Stein

Hoe stem je?

Je kunt als lid digitaal eenmaal je stem uitbrengen. Daarvoor krijgen leden hierna een mail met een unieke stemcode. Stemmen kan tot maandag 17 april 12.00 uur. Let op: je kan maar één keer je stem uitbrengen.
Ben je geen lid dan horen wij wel heel graag wat jij ervan vindt. laat weten wat jouw stem is op de cao-pagina.

We hopen jouw en veel van je collega’s vrijdag 14 april te kunnen bijpraten in Stein.

Jouw cao-online

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het dan horen. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Mede namens delegatielid Peter Streutjens.
Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0629023284
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error