Toelichting op afspraken Cao Fibrant 2020

De cao-onderhandelingen zijn afgerond en hebben geleid tot een onderhandelingsresultaat. Een cao die maar een looptijd van 9 maanden heeft en een beperkt aantal afspraken kent. Oorzaak ligt in de onzekere markt en economie. Nu is het aan jou als lid om je oordeel te geven.

Jullie hebben allemaal via de mededeling van Fibrant kennis kunnen nemen van de afspraken in het cao-resultaat. Er zijn nogal wat vragen en opmerkingen over het cao-resultaat. Normaal gesproken had ik met jullie op de ploegen en in de kantine gesproken om een en ander uit te leggen. Door de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. Toch wil ik niet zomaar voorbij gaan aan die vragen.

Toelichting op het resultaat in twee bijeenkomsten
Ik wil deze keer dan maar de rollen omdraaien en jullie vragen om naar een van de bijeenkomsten te komen. Ik kan jullie dan uitleg geven wat we hebben afgesproken en waarom en ook wat (nog)niet is afgesproken. Ik hoop dat jullie deze keer ook massaal komen naar één van de twee onderstaande bijeenkomsten die voor alle medewerkers van Fibrant open staan. 

Plaats en tijdstippen van de bijeenkomsten
Datum 2 juli 2020 (dinsdag)
1. de eerste bijeenkomst is van 13.00 uur tot 14.15 uur en
2. de tweede bijeenkomst is van 16.30 uur tot 17.45 uur.
Adres van der Valk Urmond, Mauritslaan 65. 
Stuur deze uitnodiging naar al je collega’s en roep ze op om ook te komen! Graag tot ziens op dinsdag 21 juli 2020.

Stemmen 
Leden kunnen daarna digitaal stemmen tot vrijdag 24 juli 12.00 uur. Klik hier om digitaal te stemmen. Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je met het volgende webadres op internet je stem uitbrengen: https://bit.ly/3j6xomj 
CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar! Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)! 

Ron Smeets, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5111 5594 / E r.smeets@cnvvakmensen.nl 

Bijlage: het totale onderhandelingsresultaat waar toelichting op gegeven zal worden.

Downloads