Ledenvergadering Primo Netherlands b.v. 16 november a.s.

We hebben zoals gemeld overleg gevoerd met uw directeur Han Schootstra over de cao. Kennelijk is er alweer afscheid genomen van de HR medewerker Kim Brink, want hij was alleen.
Eigenlijk wijst hij alles naar de prullenbak, m.u.v. de vakbondscontributie en de bijdrage aan de vakbonden.
De winst was te weinig om tot enige uitkering te komen op 1 oktober, volgens het loonakkoord, zo gaf hij aan. Dus lopen jullie dat extraatje mis. Hij wijt dat aan gebrek aan kwaliteit met als gevolg retouren van klanten.

Duurzame inzetbaarheid wil hij op dit moment niet aan, maar ook de vergelijking van jullie loon ten opzichte van andere chemiebedrijven, wil hij maar niet aan ons verstrekken, laat staan met ons bespreken.
We weten dat hij die inmiddels heeft, want dat heeft hij wel toegegeven. Hij wilde ook niet dat we op de 16e in het bedrijf gingen vergaderen, dan komt het hoofdkantoor langs. Dus doen we het extern.
Vertragen en traineren is zoals bekend mag zijn, tot kunst verheven binnen dit bedrijf.

Hij wil helemaal NIETS, behalve alles op de lange baan schuiven. Het loonakkoord geldt tot 1 april a.s. en verder wil hij niets nu. Wij dachten:

Laten we maar eens een vergadering uitschrijven voor onze leden en hen voorleggen wat ons plan is, want we zijn deze handelswijze meer dan zat.

Dat plan leggen we graag uit op 16 november a.s. in It Koartling, Schoolstraat 31 te Buitenpost.
Je bent welkom om 13.00 uur of om 14.15 uur. De koffie of thee staat op je te wachten.

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 48 45 68 54
E:  t.westra@cnvvakmensen.nl