DSM cao 2020, jouw stem is belangrijk

Gisteren hebben jullie deze nieuwsbrief per mail ontvangen. Helaas is er bij het antwoordformulier een vraag niet volledig meegenomen. Daarom treffen jullie de nieuwsbrief nogmaals aan, maar dit maal met de volledige antwoordformulier. Onze excuses voor dit ongemak.

De cao-onderhandelingen zijn afgerond en nu is het aan jou als lid om je oordeel te geven. Door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus is het helaas niet mogelijk om op een verantwoorde manier ledenvergaderingen te houden. Toch horen we graag wat jij als werknemer van dit onderhandelingsresultaat vindt.

Als onderhandelaar namens de leden van CNV Vakmensen vind ik dat dit resultaat als goed en evenwichtig mag worden beoordeeld. Ik leg dit resultaat dan ook met een positief advies aan je voor.

Bekijk het onderhandelingsresultaat op Je Achterban
Het volledige onderhandelingsresultaat vind je op www.jeachterban.nl/dsm. Lees alles rustig door en vorm je mening. Op Je Achterban kan je ook je vragen stellen, opmerkingen achterlaten en in gesprek gaan met andere DSM’ers. Op deze manier hopen we dat je ook zonder ledenvergadering voldoende geïnformeerd raakt over het cao-resultaat om te kunnen stemmen.

Stem voor 19 maart op het onderhandelingsresultaat
Breng hier je stem uit over het cao-resultaat  

Stemmen is belangrijk!
Helaas wordt vaak gedacht dat het niet nodig is te stemmen als je akkoord bent met het cao-resultaat. Of er wordt gedacht dat het geen zin heeft je mening te laten horen als je niet tevreden bent over het resultaat. Helaas een grote misvatting. Jouw mening is van het grootste belang!

Alleen dan weten wij wat goed is en wat minder goed is en kunnen wij daar rekening mee houden.

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!
Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl