DSM cao 2020, Elke stem telt!

Stemmen over een cao-resultaat dat je goed vindt, lijkt misschien niet zo belangrijk, maar dat is een grote vergissing! Het is juist van groot belang dat iedereen gebruik maakt van zijn/haar recht om te stemmen. De cao is niet uit de lucht komen vallen.
Nog 4 dagen en dan worden de stemmen geteld. Nog 4 dagen om te laten zien dat ook jij de cao belangrijk vindt. Nog 4 dagen! Die cao komt echt niet zomaar uit de lucht vallen.

Stem voor 19 maart op het onderhandelingsresultaat Breng hier je stem uit over het cao-resultaat  

Alle leden hebben per mail de link, van het forum www.jeachterban.nl/DSM, naar het resultaat van de cao-onderhandelingen ontvangen. Je kan op dit forum alles goed doorlezen en vragen stellen, opmerkingen maken en de voortgang hierop en de eventuele discussie volgen en deelnemen. Zo is er toch nog een mogelijkheid om goed geïnformeerd te zijn over het cao-resultaat en kan je over dit resultaat stemmen. Het is geen cadeautje dat je zomaar krijgt. Daar is stevig voor onderhandeld en ja het klopt, niet alles hebben wij kunnen regelen. We hebben keuzes moeten maken, maar dat gaat helaas nu eenmaal zo. Toch ben en blijf ik tevreden over wat ik wél heb kunnen afspreken!

Laat zien dat jij achter je vakbond staat, of je nu voor of tegen het resultaat bent, jouw mening is echt van belang.
Ik ben als onderhandelaar namens de leden van CNV Vakmensen zeer tevreden met dit resultaat, waar mooie afspraken in zijn gemaakt. Ben jij ook tevreden, laat dat dan ook weten en stem! Ben je niet tevreden, ook dan is het belangrijk om dat te horen.

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!


Ron Smeets                                        
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl