DSM cao 2019, wat vind jij belangrijk

De cao van DSM loopt nog 6 maanden. Wij willen nu wel een nieuwe cao vóórdat de huidige is afgelopen. Daarom starten wij nu met de voorbereiding. CNV Vakmensen vindt het belangrijk te weten wat de werknemers belangrijk vinden. Het zijn jullie arbeidsvoorwaarden.

Wat vind jij belangrijk
CNV Vakmensen vraagt leden en niet leden om hun input via een vragenlijst. Vul hem zelf in en voeg daar ook nog onderwerpen aan toe die jij als werknemer bij DSM belangrijk vindt. Maak daarbij vooral gebruik van bijgaande link naar ons werknemersplatform: WWW.jeachterban.nl/DSM Daar kan je ook andere vragen stellen en reacties geven.

Wij kunnen helaas niet alle medewerkers van DSM bereiken. Stuur deze vragenlijst ook door naar alle collega’s zodat ook zij hem kunnen invullen. Ook niet leden kunnen op het werknemersplatform van DSM de vragenlijst invullen.
Doe dit vóór 21 oktober.
Daarna wordt mede op basis van jullie reacties de voorstellenbrief opgesteld. Die kan je daarna dan ook op dit platform terugvinden. Daarna kan je alle ontwikkelingen uit het overleg met DSM ook hier volgen.

Ik reken er op dat jullie allen reageren én de vragenlijst met link ook doorsturen naar jullie collega’s.

De vakbond dat zijn de leden
Maak je collega ook lid, jonge en minder jonge werknemers hebben belang bij goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een interessante aanbieding: 1e halfjaar 50% korting op de contributie!

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets                                       
Bestuurder
M: 06-51115594
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl

Downloads