Cao Codi loopt af. Het CNV wil weten: wat vind jij belangrijk voor jouw cao?

De cao van Codi geldt nog tot 31 augustus a.s. We gaan de zomerperiode in en daarom is het belangrijk dat we nú voorbereidingen treffen voor het overleg. Het CNV onderhandelt namens jou en daarom vragen we aan jou: wat vind jij belangrijk voor jóuw cao?

Wat vind jij belangrijk

Natuurlijk staat een loonsverhoging bovenaan onze voorstellenbrief. Het gaat ons juist om andere ideeën. Houd er wel rekening mee dat ze uitvoerbaar moeten zijn. 
Misschien heb je zo geen suggesties, maar zijn er zaken die nu in de cao geregeld zijn, waarvan jij zegt: ik vind het belangrijk dat we die behouden. Dat is voor ons ook belangrijk om te weten.

Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk 16 juni

Stuur je bericht via de mail naar mij, a.bulsink@cnv.nl Let op: als je mijn emailadres nog ergens opgeslagen had, het is veranderd. 
Uiteraard behandel ik je bericht vertrouwelijk. Het is fijn als je er een telefoonnummer bij zet, zodat ik je kan bellen als ik iets niet goed begrijp.
Ik ontvang je reactie graag uiterlijk 16 juni. Als jij een vraag hebt, kun je me natuurlijk ook bellen. Mijn telefoonnummer staat onderaan deze nieuwsbrief. Ik zit veel in overleg dus ik ben niet heel goed bereikbaar telefonisch, helaas.

Voorstellenbrief

Op basis van de reacties zullen Willem Rensen en ik een conceptvoorstellenbrief maken. Die krijg je uiteraard toegestuurd. In de voorstellenbrief zetten we onze inzet voor de cao.
Natuurlijk houden we je steeds helemaal op de hoogte.

Is je collega al lid van het CNV?

Het CNV is de enige vakbond die onderhandelt bij Codi. Hoe meer mensen lid zijn van de bond, hoe sterker onze onderhandelingspositie. 
Overtuig je collega die nog geen lid is van het CNV om dat vandaag nog te worden. Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20.
Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl 
Samen staan we sterker!

Hij of zij kan dan direct meepraten, meestemmen als dat nodig is, en genieten van alle voordelen van het vakbondslidmaatschap.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Codi International in.


CNV onderhandelingsdelegatie
Aletta Bulsink en Willem Rensen
M: 06 204 71 888
E: a.bulsink@cnv.nl