Heb jij een idee voor de nieuwe cao van Icopal?

We hebben de overleg data voor de cao onderhandelingen met de directie vastgelegd, nu is eerst het woord aan jullie. Laat ons weten wat je ideeën zijn voor de nieuwe cao.

Jullie cao loopt af op 1 april 2022. Het 1e cao overleg staat gepland voor 11 mei. Waar we nu benieuwd naar zijn is wat jouw voorstel voor de nieuwe cao is. Heb jij een idee? Wat moet er geregeld worden?

Wat wil jij in de nieuwe cao?

Als jij een voorstel voor de nieuwe cao hebt, neem dan contact op met onze vakbondskaderleden Henk Bouwers of Klaas Banga. Of deel je idee in de groeps WhatsApp FNV CNV leden Icopal. Deelnemen gaat gemakkelijk klik op deze link, https://chat.whatsapp.com/KTnifeBwOhpBYXgSEvtvSn de rest wijst zich vanzelf. 

Je kunt je voorstelen en ideeën tot/met 28 maart op de cao-pagina van Icopal delen of bij Klaas of Henk kwijt. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en meepraten en vragen stellen. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan

Ledenraadpleging


Aansluitend bespreken we je voorstel eerst binnen de FNV CNV delegatie om ze vervolgens aan jullie allemaal voor te kunnen leggen op de cao ledenvergaderingen. Deze vergaderingen houden we op 14 april 2022 om 12.45, 14.15 en 16.00 uur. Locatie: de gespreksruimte bovenin het kantoor op de 2e verdieping. Graag aanmelden bij Klaas Banga.

In de loop van de komende weken krijgen jullie nog wat meer info als input voor de ledenvergadering, zoals de vakbondsinzet voor 2022, en hoe om te gaan met de hoge inflatie.

Voor nu alvast bedankt voor het meedenken!

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
Bestuurder CNV Vakmensen

M: 6 5160 2057
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl