Leden stemmen in met cao-resultaat Axel Christiernsson

Met ruime meerderheid hebben de leden ingestemd met het cao-resultaat. Veel leden brachten hun stem uit.

Op 5 juni hebben jullie voor het onderhandelingsakkoord gestemd
Tijdens de ledenvergaderingen hebben we jullie bijgepraat over het onderhandelingsakkoord, jullie hebben daarna meteen je stem kunnen uitbrengen over het akkoord. Een meerderheid van de leden heeft voor het onderhandelingsakkoord gestemd. Dit betekent dat met terugwerkende kracht, de cao van toepassing wordt. Er is aan de kant van HR nog tijd nodig om alle salarisverhogingen en dergelijke door te voeren, zodra dit wordt doorgevoerd ontvangen jullie daarvan bericht.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Ook hebben jullie tijdens de ledenvergaderingen een aantal kritische vragen gesteld over secundaire arbeidsvoorwaarden als werkgroep. Uiteraard houd ik als vakbondsbestuurder vinger aan de pols bij deze werkgroepen en ga ik graag met jullie in gesprek over wat jullie verwachtingen zijn van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Nieuwe bestuurder
Johann Honders is de afgelopen jaren jullie bestuurder binnen Axel Christiernsson geweest, hij heeft mooie dingen bereikt aan de cao-tafel en het is voor hem tijd om zich te richten op de metaal&techniek sector. Vanaf heden zal ik jullie nieuwe bestuurder zijn binnen Axel Christiernsson. Een aantal van jullie heb ik al gesproken tijdens de verschillende ledenvergaderingen maar ik stel me graag nog even voor.

Mijn naam is Kathelijne van der Voort, ik ben woonachtig in Breda en ik heb een juridische achtergrond. In mijn vrije tijd ben ik in de yogastudio te vinden en op de golfbaan. Ik heb een aantal jaar gewerkt bij de politiebond dus het werken bij een vakbond is mij niet vreemd. Ik zet me met enthousiasme en plezier in voor anderen en ik vind het belangrijk dat jullie weten wie ik ben en dat je me kan bellen/appen/ mailen als het nodig is. 

De cao online
We houden jullie op de hoogte en zijn bereikbaar voor als er vragen zijn. Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar de cao-pagina.

Mocht je nog vragen hebben over de nieuwe cao, de werkgroepen of andere zaken die spelen, kun je contact met Thomas de Belie of met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: +31 6 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error